Skab sunde arbejdsstillinger på hjemmekontoret

Arbejder du meget ved din computer i hjemmet? Det kan godt være hårdt for kroppen, når man sidder i mange timer og arbejder. Mange har en tendens til at sidde lidt foroverbøjet, men det kan godt gøre ondt i ryggen, når man sidder og falder lidt sammen. Det er ikke sundt for kroppen, og man siger i udgangspunktet, at i forhold til stillinger så er den bedste den næste – det handler om at flytte sig rundt.

Noget af det, der kan hjælpe dig til at sidde bedre, er at få et underlag til din laptop, som kan få din computer til at hælde og blive hævet lidt, så den kommer til at stå bedre for dig. Det kan få dig til at få ryggen rettet lidt ud, så du kan sidde ergonomisk korrekt. Et laptop underlag er en relativt simpel løsning, som alligevel kan løse nogle problemer, som kan betyde meget i hverdagen.

Gør kontoret til et roligt sted

Det er vigtigt at kunne adskille arbejde fra fritid, men når man arbejder hjemmefra kan netop det godt være rigtig svært. Hvis I har muligheden for det, kan det derfor godt betale sig at indrette et hjemmekontor, så kroppen er indstillet på, at man skal arbejde, så snart man sidder i netop det rum. Det kan også gøre, at du bedre kan abstrahere fra arbejdet, når du så har fri og går derfra.

Hjemmekontoret kan sagtens være både praktisk og hyggeligt. Med et skrivebord i en god størrelse, en god kontorstol og et underlag til din laptop, er du allerede langt, men du kan sagtens også kigge på de mere hyggelige, små ting og for eksempel overveje, om der skal billeder op på væggene, eller om der skal skabes lidt grønt liv med forskellige planter, der kan stå i vindueskarmen eller på en hylde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*