Spar penge – vælg vandfrie urinaler

vandfri urinal

Når du skal ud og investere i nye urinaler, skal du selvfølgelig tænke over, hvad dine behov er, men i alle situationer vil det lyde fantastisk at have en billig drift. Med vandfrie urinaler kan du spare tusindvis af kroner hvert år, og det er alene på vand.

Du kan også fuldstændig glemme at skulle tænke på reparationer i vandrørene, da det kun er vand, der skal ud, og ikke op i urinalet.

Strømmen sparer du også, da der ikke skal en censor i der kan bruge strøm, når urinalet skal skylle ud. Så når du skal investere i nye urinaler, kan du med stor fordel søge mod de vandfrie af slagsen, det er både miljørigtigt, og kan spare dig for tusindvis af kroner hvert år.

vandfri urinal

Miljøet er en faktor

Det er ikke kun for at spare penge, at de fleste i erhvervet søger mod vandfrie urinaler, det er blevet populært at søge imod miljørigtige produkter, som kan præge stedet og vise, at man støtter miljøet.

På den øverste del af de vandfrie urinaler kan du også reklamere med produkter, som du sælger eller dine åbningstider, der er intet, som ikke kan sættes på reklamepladsen angående tilbud og kampagner, og det har en stor effekt. Eksempelvis kan en bar have et tilbud på øl placeret på toppen af urinalet. Det er også muligt at investere i et urinal, som kan vise reklamevideoer for dine produkter.

Installation er en leg

Som tidligere nævnt kan det være en stor fordel, at det ikke kræver vandforsyning i urinalet. Det er derfor også nemmere at installere. Udover den enklere installation er urinalerne produceret i polykarbonat, som kort fortalt er den stærkeste og mest holdbare plastik.

Da de er lavet i plastik, betyder det også at et urinal ikke vejer mere end fire kilo, og derfor er meget lettere end mange andre urinaler. Polykarbonat er også kendt for at have en porøs overflade, som betyder, at bakterier ikke kan leve på det, og det gør det meget mere hygiejnisk end et almindeligt urinal af eksempelvis porcelæn.

Vil du gerne finde et vandfri urinal, så kan en god start være at tage et kig på Ho-pe.eu, som er en dansk forhandler, der har et stort og bredt udvalg af disse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*