Bliv en bedre leder – tag en mastercoach

Der kan være mange virksomhedsledere, der føler sig særligt udfordret på sin arbejdsplads. Som leder kræver det, at du er i stand til at få flere forskellige typer mennesker og deres kompetencer til at gå op i en højere enhed. Det er bare ikke altid, at det er så let som det er sagt. Derfor findes der diverse overbyggende uddannelser, man som erhvervsleder kan tage i forbindelse med sin egen virksomhed. Mastercoach, som er en blandt de forskellige overbygninger man kan tilegne sig, fungerer i høj grad ved at give en række praktiske lærings- og kompetenceudviklende redskaber. Læs mere, hvis du vil vide hvordan.

Styrk virksomheden med overbyggende uddannelse

En mastercoach tager et års tid, og er selvfinansieret. Uddannelsens navn indikerer en rigtig alfaleder, der kan finde ud af alle slags situationer og dynamikker i en virksomhed med mange ansatte. Det er på sin vis lidt misvisende, da den ikke bygger den kommende coach op ved at lade denne mestre en klassisk coaching situation. I stedet brydes rammerne for hvad der er gængs uddannelsesproces, og virksomhedsejeren forventes ikke at tage noter. Der er stort fokus på det personlige lederskab, og derfor skærper man fokus på egne udfordringer, milepæle og målrettede udvikling. Som coach er det vigtigt at kunne motivere sine klienter og/eller ansatte, og derfor skal man selv rustes ved at komme udenfor sin egen komfortzone. Hensigten med dette er, at virksomhedslederen eller andre, der måtte gennemgå uddannelsen til sidst sidder med en oplevelse af at have udviklet sig som person, og fået coaching ind under huden som en livsstil, snarere som en spørgeteknik.

Lær mere om kompetencerne på uddannelsen

Det er altid oplagt at udvikle sig som menneske, men driver man en virksomhed, eller er man i kontakt med mennesker i coaching lignende situationer på dagligt basis, er personligt lederskab en nøgle til succesfuldt virke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*