Bring virksomheden og opsagte medarbejdere godt videre

Opsigelser er en uundgåelig del af enhver virksomheds udvikling. Samtidig er det ligeledes en alvorlig sag for virksomheden og for de ledere og medarbejdere, der berøres. Her er der mange aspekter, der skal overvejes for at sikre den bedst mulige proces, således alle parter på bedst mulig måde kommer videre. Her kan et outplacementforløb gøre en markant forskel. Et outplacement er et tilbud til en medarbejder eller en leder, som er blevet afskediget, hvor målet er, at vedkommende får støtte til igen at komme i arbejde gennem personlig rådgivning.

Unique Human Capital

Hvis du er kommet i den uheldige situation at blive afskediget tilbyder vi ved Unique Human Capital forretningsorienteret rådgivning samt kvalificeret coaching. Vi tilpasser derfor forløbet til din virksomheds aktuelle situation, hvor vi er effektive sparringspartnere gennem hele processen. Ud over at give større og personlig rådgivning til den opsagte medarbejdere hjælper dette forløb også jeres virksomhed til at holde fokus på den eksisterende forretning samt de medarbejdere, der skal blive efter opsigelsesrunden.

Hvordan foregår et individuelt forløb?

Efter en afskedigelse ønsker mange arbejdsgivere at give deres opsagte medarbejdere de bedste muligheder for at komme videre. Ved et individuelt outplacementforløb ved Unique Human Capital tager vi hånd om og støtter medarbejderen i perioden efter opsigelsen, giver nyttige og konkrete værktøjer, som kan hjælpe den opsagte medarbejder i den forestående jobafklarings- og jobsøgningsproces samt yder individuel og personlig sparring, således medarbejderen bliver klædt på til en effektiv og målrettet jobsøgningsproces. For at afklare den opsagte medarbejders jobsituation går vi ind og undersøger, hvad kan vedkommende, hvad vil vedkommende samt hvordan gør vedkommende. En anden vigtig del i et sådant forløb er at gøre det slørede billede, som mange har af egne kompetencer, til et klart og præcist billede af, hvad man kan og vil.  En proces som denne kan deles op i tre faser; fundament, muligheder og handling. På denne måde handler et outplacement forløb altså om meget mere end at skrive ansøgninger og søge job. Vi har i øvrigt udviklet en app, hvor vi samler alt materiale til medarbejderen, både testmateriale, fagligt materiale, arbejdsskemaer, artikler mv. Er der noget bedre end at have det hele samlet ét sted? Det får du her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*