Ferieoase midt i København

Kort afstand til shopping og cafeer, stranden lige om hjørnet, afslapning og velvære og så midt i København. Lyder det for godt til at være sandt? Hos Charlottehaven er det en realitet, og ved at booke en ferielejlighed hos dem, kan du nyde et par fridage uden at gå på kompromis med placering, attraktioner og velbefindende.

 

Hvorfor skal jeg vælge en ferielejlighed?

Ferielejlighederne er et alternativ til det klassiske hotelværelse, bare med meget mere inkluderet. I kan tage af sted som familie, og bo i en ferielejlighed med to værelser, stue, fuld udstyret køkken og badeværelse. Derudover indeholder lejlighederne også vaskemaskine med indbygget tørretumbler, samt strygejern. Du kan altså pakke let og nyde en ferie med familien uden at bryde hverdagens vaner.

 

Hvad er fordelene?

Fordelene ved en ferielejlighed er mange. Det fuldt udstyrede køkken gør at I som familie kan vælge at lave mad selv, hvis det passer bedre til familiens rutiner. Derudover kan I også sparre penge ved at spise nogle måltider hjemme i jeres lejlighed. Lejligheden giver også en følelse af at være hjemme, fremfor at bo i en kuffert, som man nemt kan føle det på et hotel. Med ferielejligheden kan hver familiemedlem finde plads til sig selv, og rejser i med børn, tilbyder hotellet legetøj, højstole med mere.

 

Hvad får jeg med?

Med en ferielejlighed på Charlottehaven har du også adgang til health & fitness, som er hotellets fitness center der tilbyder løbetræning, indendørs cykling, squash og almindelig fitness. Derudover findes der en pool, fysioterapeuter samt en sauna. Hotellets cafe serverer mad efter årstidens råvare, og åbner allerede klokken 17 så børnefamilierne ikke skal gå på kompromis. Derudover udleverer restauranten en aktivitetspose til børnene, og har adgang til en udendørs legeplads.

 

Charlottehaven forener derved storby med en pause fra verden, i dens egen lille oase. Hvad enten man er til shopping, sightseeing, afslapning, velvære, er en familie eller blot et par, har de noget for jer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*