Har jeres virksomhed brug for nye ERP-systemer?

Er jeres virksomhed i en forandringsproces, sker det snart, eller er jeres ERP-systemer bare forældet? Så findes der et stort udbud, der kan være med til at løfte jeres virksomheds systemer og databaser op på et højere og bedre niveau, hvilket kan gøre arbejdsprocesser lettere og dermed bidrage til øget arbejdsglæde og effektivitet. Her kan Microsofts ERP-løsning, Dynamics AX, være en god løsning.

Dynamics AX i større organisationer

Programmet, der udover at kunne opfylde de grundlæggende behov, også kan tilpasses forskellige brancher, herunder detailhandel, stat og kommuner, produktion og professionelle services. Det forbinder samtidig arbejdsprocesser i virksomheden på tværs af afdelinger, salg, økonomi, lager, indkøb og produktion. Programmet er udviklet til store virksomheder og organisationer, der også er til stede på det internationale marked. Her er det vigtigt, at programmet kan implementeres og fungere i forskellige lande, og at man kan ændre på sprog og valuta. Samtidig er programmet bedre til at løse udfordringer i større projekter. En ting, der er værd at have med i overvejelserne, er, at programmet er mere komplekst end nogle af de andre løsninger på markedet og er mere tidskrævende. Derudover kræver det også en stor mængde tekniske ressourcer, selv når det er sat op.

 

Hvad koster det at opgradere sin ERP-løsning?

Man kan også stille dette spørgsmål på en anden måde, nemlig ”hvad koster det IKKE at opgradere?”. Har I haft jeres nuværende løsning i 10-15 år, er der i mellemtiden sket så stor en udvikling, at I med fordel kan skifte program eller opgradere jeres nuværende til en nyere udgave. Når I køber en opgradering, så er det oftest en stor investering, men det lønner sig stadig. Tallene taler nemlig deres tydelige sprog: når I opgraderer jeres løsning, giver det en ROI på 92% samtidig med, at en undersøgelse viser, at opgraderingen er tilbagebetalt på blot 21 måneder. Fra det øjeblik giver løsningen udelukkende overskud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*