Der er kun to måder at vækste sin virksomhed på

Det kan måske lyde meget kedeligt, men det er faktisk sandt. Du kan enten vækste ved at udvide og derfor ved at investere i udvidelse af virksomheden, eller du kan vækste ved at være mere produktiv. Bliv klogere på nogle af de måder hvor på man kan investere i sin virksomhed på.

Regnskab og rådgivning

Der er to måder at få boostet sin virksomheds økonomi på. Enten skal det være ved at ekspandere eller ved at få bedre styr på den interne situation i virksomheden. Der kan det være afgørende at få den rigtige rådgivning. Hvis du skal overveje at udvide din virksomhed, er der ingen tvivl om at du da skal have fat i din markedsførings afdeling.

Udvidelse af butikken

Hvis tanken er at du gerne vil udvide virksomheden, er der som sagt ingen tvivl om at markedsføring er vejen frem. Meget simpelt kan det blive meget svært at udvide hvis du ingen kunder har at udvide til! Så første skridt er at tale med et marketing bureau. Her kan man jo kun anbefale et online marketing bureau, da flere analyser har vist at du får den bedste ROI ( return of investment) ved at investere i online markedsføring i stedet for de mere traditionelle marketing kanaler. Når det kommer til at investere i online markedsføring, er det ekstremt vigtigt at investere i en gennemarbejdet hjemmeside. Her er det en god i de at vælge en virksomhed der både har forstand på SEO ( Search engine optimization ), samt kan lave content til hjemmesiden. Du skal se hjemmesiden som hele dit fundament for din online marketing strategi. Så uanset om du bliver rådgivet til at lave Facebook annoncering eller google ads annoncering eller SEO, så når potentielle kunder kommer ind på din hjemmeside vil de handle.

Det kan nemlig hurtigt være dyrt i markedsførings omkostninger hvis din hjemmeside ikke overbeviser de besøgende om at det netop er dig de skal bruge, i stedet for dine konkurrenter. Men det er desværre ikke billigt at investere i udvidelse af sin butik, og det kan derfor være afgørende at for udvidelsen at låne nogle penge, og altså lave et virksomhedslån. En hjemmeside med content kan hurtigt koste 20-75 tusinde, alt efter hvilke slags virksomhed du har. Og alt efter konkurrencen kan en SEO strategi hurtigt koste 100-500 tusinde kroner.

Få motiveret dine medarbejdere

Hvis man ikke vil udvide sin virksomhed, men stadig gerne vil booste sin virksomhed, i form af kapital, er det ofte skæring i budgetter og fyringer der bliver talt om, men det er slet ikke nødvendigt, og i øvrigt ikke hvad vi danskere er gode til, vi er nemlig gode til at forbedre vores virksomheder, og gøre den mere produktiv. Altså handler det om hvordan du kan investere i dine medarbejdere så de producere bedre. Der er ingen tvivl om at de producere bedre og mere hvis du giver dem bedre arbejdsforhold. Og ja, det strider med den gamle arbejdes filosofi, som meget mere går ud på at du får en gulerod hvis du gør noget godt. Altså får du kun noget godt hvis du gør noget godt. Men ekstremt mange studier og år senere har man fundet ud af, at det vigtigste er at medarbejderne har det godt. Det betyder at jo mere du gør for dine medarbejdere, jo mere og længere vil de gå, og på den måde vil du få mere produktive medarbejdere. Det kunne eksempelvis være ved at holde flere arrangementer, eller ved at tilbyde dine medarbejdere adgang til privathospitaler som eksempelvis Roskildeprivathospital. Det er egentlig meget enkelt. Kigger man på Maslows behovs pyramide, og dækker så mange dele af pyramiden som muligt gennem virksomheden, vil dine medarbejdere ikke have problemer og u-mødte behov, og kan derfor investere mere i virksomheden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*