Ejendomsservice – Hvad er det og hvorfor skal du bruge det?

Ejendomsservice er en sammenfatning af rengøring og vedligeholdelse af bygninger, haver og andre arealer. Ejendomsservice er specielt en god idé, når man har brug for rengøring og vedligeholdelse af blandt andet fællesarealer i boligforeninger eller i et firmadomicil. Det indeholder nemlig rengøring og vedligeholdelse af områder, man ikke sådan lige medtænker i hverdagen og derfor ofte selv glemmer. Med ejendomsservice får du en slags vicevært, der husker alle de småting, som alle os andre ofte glemmer i hverdagen, og sørger for, at de berørte arealer altid er rene og indbydende til såvel beboere, medarbejdere og ikke mindst kunder.

Men hvad kan man egentlig forvente af en ejendomsservice? Ejendomsservice består af mange forskellige opgaver, som en vicevært nemt klarer for dig i hverdagen.

Vinduespudsning- og polering

Din bygning er det første en potentiel kunde ser, når de kommer for at besøge dig på kontoret. Rene vinduer er derfor en nødvendighed for at give et godt indtryk. Beskidte vinduer er heller ikke lige sagen for dig, der sidder inde bag dem. En ejendomsservice sørger for, at vinduerne altid er skinnende rene, så du ikke skal tænke på andet end din forretning.

Trappevask

Hvis du har en ejendom med mange etager, så er trappesystemet én af de steder, hvor potentielle kunder eller beboere bruger en del af deres tid, både på vej ud ad døren og på vej hjem igen. Trappeopgangen skal derfor være ren og ryddelig, så kunder ikke får et dårligt indtryk af din virksomhed og beboere ikke klager over dårlig service. Det er nemlig de færreste bygninger, der har rengøring af fællesarealerne med i lejekontrakten. En ejendomsservice er derfor ideel, så du ikke hele tiden enten selv skal gøre rent eller hele tiden hyre en rengøringshjælp.

Snerydning

Det er langt fra alle steder, snemaskinerne når at rydde, når der endelig kommer sådan rigtig sne i Danmark. Det er derfor oplagt at have styr på snerydningen selv, så beboerne til enhver tid kan komme og gå, og kunderne ikke får problemer med at komme på besøg i din virksomhed. En ejendomsservice kan overtage snerydningen for dig, så du aldrig får problemer med sne foran netop din bygning.

Dette er blot et lille udpluk af opgaver, ejendomsservice kan klare for dig. Med ejendomsservice får du altså en alt-i-én-løsning til din virksomhed eller boligforening, og skal aldrig mere tænke på rengøring og vedligeholdelse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*