Få det sikreste kontor i byen

Der er efterhånden mange kontorbygninger, der har store vinduespartier. Dette skyldes egentlig mest at det er moderne og at arkitekter ofte elsker at gribe til de store vinduespartier, når de designer bygninger. Det kan se rigtig godt ud med de store vinduespartier, men hvis bygningen skal bruges til kontorer, kan det være en gene med de store vinduespartier.

Det kan være utrolig varmt i løbet af en helt almindelig sommerdag, når solens stråler står ind på hele kontoret. Man kan desuden opleve problemer med kulde om vinteren. Der kan forekomme problemer med at man bliver blændet. Alt inventar får en lavere levetid, da møbler hurtigere falmer, hvis de bliver udsat for mange timers konstant sollys. Alle disse problemer kan man løse, hvis man får sat solfilm på de store vinduespartier. Der findes mange typer solfilm i dag, hvor man faktisk næsten ikke kan se, at det er på ruderne. Det er derfor en rigtig god løsning. Besøg http://braestrup.nu/Solfilm-til-bygninger.html, hvis du vil have mere info. Bræstrup hjælper i de fleste sjællandske byer, blandt andet Roskilde, Ringsted og Køge.

Brug solfilm til vinduerne

Helt nye vinduer vil ofte have en god isolering, der gør at varme og kulde bliver holdt både ude og inde alt efter behov. Det kan dog være rigtig dyrt at få isat sådan nogle vinduer, og mange ældre bygninger har ikke denne type vinduer. Det kan resultere i at rummene bliver meget varme. På et kontor, hvor man tilbringer mange timer hver dag, kan det være en stor gene. Derfor er det en god løsning at få sat solfilm på vinduerne. Filmen vil først og fremmest være med til at reducere den generende varme.

Det er en ganske neutral løsning, da man ikke vil kunne se at filmen er sat på ruderne. Det vil derfor være godt til de fleste kontorer, da det ikke går ud over sigtbarheden. Det vil være forskelligt, hvilken type film man kan have brug for. Man vil få et bedre indeklima og solens stråler kan blive reduceret med helt op til 85%. Det er vigtigt at have i tankerne, hvilke behov der er i den pågældende situation, når man skal vælge den rigtige film.

Typer af solfilm

Der findes både film, der monteres udvendig og indvendig på ruden. Den såkaldte spejlfilm er et rigtig godt valg, hvis du oplever problemer med at blive blændet af solens stråler. Det kan f.eks. være i computerskærmen eller i Tv’et. Det er også en god løsning, hvis man oplever problemer med varme og eksempelvis uønsket indkig fra fremmede, der går forbi.

Hvis du derimod ønsker det samme lysindfald og ikke oplever problemer med at blive blændet, så skal du vælge clear filmen. Her kan du mindste varmen fra solens stråler, men mister ikke noget af lyset. En anden fordel ved denne type film er, at man næsten ikke ser den på ruden, når den er monteret. Hvis du gerne vil have tonet ruderne en anelse, skal du vælge neutralfilm. Her får du stadig meget lys ind, men mindsker stadig varmen fra solens stråler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*