Gør dine medarbejdere glade ved at investere i en ny altan

Har du mulighed for at udstyre kontoret med en altan? Hvis ja, så skal du gøre det! Især hvis du har medarbejdere, der holder af at være udenfor – og ikke mindst gerne vil have muligheden for at trække lidt frisk luft uden at skulle gå flere hundrede meter.

Inden du læser videre, skal du vide, at du via hjemmesiden Synrgi.dk kan indhente tre gratis tilbud på en ny altan. Noget du bør overveje, hvis du er interesseret i at få maksimal kvalitet for prisen.

Muligheden for at ”komme ud” er guld værd

Der er ingen tvivl om, at en altan vil gøre dine medarbejdere mere glade. Den større positivitet skyldes især, at de får en mulighed for at komme udenfor – uden at skulle gå flere hundrede meter for det. På et kontor kan der hurtigt blive varmt og indelukket på en sommerdag. I sådan et scenarie vil en altan være guld værd for dine medarbejdere. Så kan de hurtigt og nemt gå ud på altanen, trække lidt frisk luft og være klar til arbejdet igen.

Rygerne vil ELSKE det

Er der nogle af dine medarbejdere som ryger? I så fald vil en altan også falde på et tørt sted. Det er helt sikkert. Og mon ikke en altan til rygerne vil øge produktiviteten. En altan er alt andet lige ”tættere på” kontoret sammenlignet med en terrasse, der måske ligger flere etager nede.

Hold pause i den friske luft

Har du som virksomhed en altan, er det oplagt at bruge den til pauser og lignende. Langt de fleste vil elske at nyde deres frokost udenfor på en altan hævet lidt over jorden. På den måde kan frokosten nydes i friske omgivelser, der er mulighed for at få lidt sol og generelt er det bare en god ide at komme udenfor i løbet af arbejdsdagen.

Frisk luft giver fornyet energi

I forlængelse af ovenstående kan det ikke siges mange gange nok: Frisk luft giver fornyet energi til hjernen. Dette er vigtigt uanset om du er revisor eller marketingmedarbejder. Et frisk hoved vil alt andet lige være mere produktivt. Det er en vigtig pointe at huske på, hvis du er i tvivl om du bør købe en altan til kontoret.

Møder kan med fordel holdes på altanen

Kundemøder og lignende kan med fordel holdes på altanen – hvis den er stor nok selvfølgelig. Fordelen ved at gøre det er, at det hele bliver mere uformelt og afslappet. Dette kan især være en god ide, hvis du har med en afslappet samarbejdspartner at gøre.

Fredagsbar på altanen – What’s not to like?

Forestil dig en dejlig sommerdag. Det er fredag. Klokken siger snart ”weekend”. Hvorfor ikke kickstarte weekenden med en øl på altanen? Det er helt sikkert noget, der vil få de fleste medarbejdere til at smile. Og hvis altanen er stor nok, så kan det i øvrigt anbefales at opstille stole, bænke og borde, så I rigtig kan hygge!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*