Giv det bedste førstehåndsindtryk til kunderne med en passet have

Jeres have rundt om virksomheden er det første, du ser, når du møder på arbejde om morgenen. Det er også det første dine medarbejdere ser – og kunder og samarbejdspartnere, når de kommer til møder hos jer. Hvis haven er upasset og er trist ud, giver det ikke en god stemning og en god fornemmelse af jeres virksomhed. Det kan for eksempel være, hvis der er store træstubbe fra træer, der er blevet fældet. Så er det en god ide at få lavet rodfræsning af stubbene. På den måde kan I få en stor flot græsplæne, hvor der ikke er nogen forstyrrende elementer.

Hvis I leder efter et godt firma til at fræse rødder, kan I for eksempel bruge HCC Vej og Park. De har mange års erfaring på området og kan nemt og hurtigt få de genstridige stubbe op. Hvis I vil have hjælp til at få hullerne i græsplænen dækket med græs eller blomster bagefter, kan de også hjælpe med det. Deres store erfaring gør, at rodfræsningen foregår hurtigt og effektivt. I behøver derfor ikke at være bange for, at I skal have håndværkere i haven flere dage i træk.

Sådan foregår rodfræsning

Det kan lyde som noget, der tager lang tid og kræver meget plads. Men rodfræsning er faktisk hverken tidskrævende eller pladskrævende. Hvis I har mange bede eller smalle stier, vil det derfor også være muligt for jer at få fjernet jeres rødder og træstubbe. HCC Vej og Parks maskiner kræver kun 90 centimeter for at kunne komme frem. Det vil som regel være muligt at finde en løsning i de fleste haver og parker.

Ved en rodfræsning fjerner HCC Vej og Park alle rødderne fra træet. Det gør, at det ikke kan komme tilbage igen. Man skulle tro, at træet var dødt, når man havde fældet det, men det er ikke altid tilfældet. Nogle gange kan træet begynde at skyde igen bare fra en træstub. Hvis I vil undgå det, er det altså vigtigt, at I får fjernet hele rodnettet, ikke bare træstubben.

HCC Vej og Park kan også hjælpe jer med rodfræsning efter hække, bambus og buske. Hvis I har haft nogle store hække i jeres have, som I har fået fjernet, er det rart, at I ikke skal blive ved med at fjerne skud fra dem. Det sikrer I ved at få fjernet deres rodnet også.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*