Godt tip til mere overskud i hverdagen

Bilauktion

Bor og arbejder du i en af landets større byer, men kører du alligevel på arbejde? Så er der her et godt tip til, hvordan du på nem og oplagt vis kan få lidt mere overskud i hverdagen, spare lidt på udgifterne og også komme i lidt bedre form. Mange har stadig en ret konservativ tilgang til det at komme på arbejde og transport generelt – når man er voksen, skal man have en bil. Og det er på trods af, at de fleste, der er bosat i en af landets større byer, sagtens kan klare sig uden. Der er i dag glimrende mulighed for offentlig transport, både i og mellem landets forskellige byer. Derfor, hvis du vil spare lidt på udgifterne og være lidt sundere, kan du med fordel sælge bilen og i stedet investere i en god cykel.

Overskud og motion

Du tænker måske, at det er for uoverskueligt at skulle springe på cyklen fra morgenstunden og træde igennem de X antal kilometer, du har på arbejde. Det er en tilvænning, der måske i starten vil føles hård, men som hurtigt udvikler sig til i stedet at blive en rigtig god start på dagen. Ved at starte din dag ud med motion og frisk luft har du allerede mere energi til at tackle arbejdsdagen og overskud til at komme igennem dagen på bedste vis. Det er desuden sundt at cykle og en nem måde at få overstået dagens motion på frem for at skulle ud at løbe, når du har fri fra arbejde. På den måde sparer du også en masse tid, ved at du slipper for motion senere og slipper for at sidde i kø i myldretrafikken to gange om dagen.

Ned med udgifterne

Som om dette ikke var god grund nok til at skifte bilen ud med en cykel, så er der selvfølgelig endnu en fordel. Sælger du bilen, slipper du for en lang række udgifter, såsom benzinpenge, forsikring, vægtafgift, reparationer og lignende. Nogle af disse penge kan du i stedet bruge på offentlig transport samt en god cykel, og så har du stadig sparet en masse penge.

Køb cyklen online

Cyklen kan du med fordel købe online – her er en masse penge at spare, og du har altid mulighed for at få justeret cyklen, så den passer til dig, ved den lokale cykelsmed. Find din kvalitetscykel her.

Bilauktion

Når du skal af med din bil, er du sikkert vant til at sælge den samme sted, som du køber den nye bil, eftersom de plejer at give et godt nedslag i prisen. Når du skal af med din bil og ikke have en ny, er det i stedet oplagt at sælge den via en bilauktion. Nettet er det største sted for handel i øjeblikket, og det er en kæmpe fordel for dig, eftersom det både er nemt og billigt. Med en online netauktion er din bil synlig for tusindvis af interesserede af købere, uden at du skal bruge specielt meget tid på annoncering eller fremvisning. Se mulighederne her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*