Gør hverdagen til en leg i din virksomhed

Selvom mange dage kan virke lange og opslidende, så er der masser af håb forude for dig, der driver din egen virksomhed. Når man er iværksætter, elsker man udfordringer, fordi man er god til at finde løsninger, og det er netop løsninger, du skal finde hver dag. Denne artikel hjælper dig med at finde nogle af dem.

Hvilken iværksætter kan sige sig fri for, at det hele har været lidt surt i perioder, og det har været op ad bakke, når man har siddet til klokken 23 om fredagen, imens vennerne gik i byen? Sikkert ikke ret mange, men heldigvis er det også den slags oplevelser, som styrker moralen, når man kommer stærkere ud på den anden side.

I denne artikel skal det ikke handle om alle de sure aftener, men i stedet om, hvordan du kan forbedre din virksomhed med både sjove og fornuftige tiltag.

Branding

Uanset hvad du foretager dig omkring dit firma, så er det en del af din markedsføring og branding. Der vil altid være et fokus på dig, når du bevæger dig i virksomhedens formål, og det skal du selvfølgelig være bevidst om. Det kan nemlig være med til at præge det syn, folk får på dig som chef og på din virksomhed, og det er selvfølgelig noget, som i sidste ende smitter af på, om du får succes.

Din markedsføring er desuden vigtig, fordi den er med til at skabe et billede af dig og gøre virksomheden synlig. Hvis du ikke i øjeblikket har markedsføringsaktiviteter, så tænk over, hvordan du kan brande dig selv. Det kan eksempelvis være med foldere, plakater eller med klistermærker på biler. Det kan både være på din egen bil eller andre, som du laver en aftale med. Klik her og læs om klistermærker CVR, som du kan på eksempelvis firmabilen, men ellers kan du kigge rundt på siden, hvor der er meget andet spændende.

Rengøring

Rengøring er nok et af de områder, du ikke tænder allermest på i det daglige arbejde, for det er ikke ligefrem det, du har sat næsen op efter at bruge din tid på, da du skulle være iværksætter. Det er da heller ikke nødvendigt at tænke for meget på det, men der skal se ordentligt ud, hvis du får besøg, eller hvis du har ansatte gående.

Du kan eksempelvis anskaffe dig redskaber, som gør rengøringen lettere i det daglige. Mangler du en guldvasker? Se mere her hvor du nok skal finde den helt rigtige.

Praktikanter

Hvis du gerne vil have nyt liv på arbejdspladsen, og hvis du ikke helt har råd til at ansætte nye folk, så kan du måske overveje en praktikant. Når du er relativt ny på markedet, kan det sagtens være gavnligt, og hvis du vælger praktikanter fra et område, som passer til dig, kan du måske få en masse brugbar sparring. Praktikanter er ofte engagerede og motiverede for at gøre en forskel og få noget ansvar, og det kan sagtens være en stor gevinst for dig, hvis du hiver en praktikant ind. Sørg dog for, at det ikke bliver en belastning for dig, så du bare har en på slæb hele tiden. Det er heller ikke nødvendigvis sådan, det bliver, hvis du sætter din praktikant godt ind i arbejdsopgaverne og lader ham eller hende arbejde selvstændigt noget af tiden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*