Sådan bliver du iværksætter som studerende – 4 gode tips

Drømmer du om at blive iværksætter og er du lige nu studerende? Så er det måske nu du skal slå til. Det er bestemt muligt at være iværksætter imens du studerer, hvis du altså er klar til at bruge en masse tid på arbejde. I denne artikel kan du finde 3 gode tips til, hvordan du bliver iværksætter som studerende.

 

Vent til du har den rigtige idé

Når du skal være iværksætter er det altafgørende, at du har den rigtige idé. Hvis du gerne vil brænde igennem som iværksætter, er det vigtigt at du har en god idé til at skabe et produkt eller om service, som du kan brænde igennem på markedet med.

Det kan godt tage lang tid at få den helt rigtige idé til en virksomhed som du kan starte, og hvis du gerne vil have succes som iværksætter er det vigtigt at du har tålmodighed til at få den rigtige idé, så du ikke bruger meget energi på en idé, som egentlig ikke var så god alligevel.

Hvis du mangler en god idé, til hvilken virksomhed du skal starte, gælder det om at gå i tænkeboks, og tænke over hvad du har passion for. Hvis du fx har en passion for litteratur som folkeskolelæreren Simon Schmidt From, kan du overveje om du kan starte noget inden for det.

Det er altid en fordel at starte en forretning inden for noget, som du på forhånd ved en masse om, og som du interesserer dig for.

 

Vær klar til at buge meget tid på arbejde

At være iværksætter og studerende på samme tid kræver utrolig meget arbejde, og det er vigtigt at du er klar til at bruge de fleste af dine vågne timer på at arbejde, inden du kaster dig ud i livet som iværksætter.

Alene det at starte som iværksætter kræver meget tid, og hvis du gerne vil have succes kræver det endnu mere af din tid. Og det er til tider hårdt at være iværksætter, men du får utrolig meget ud af at være iværksætter og derfor kan det godt betale sig at bruge en masse timer på at udvikle en god forretning.

 

Skab et godt netværk

Når du skal starte som iværksætter, er det vigtigt at have et godt netværk, hvis du gerne vil have succes. Et godt netværk er vigtigt for at du har nogle at sparre med, når du skal udvikle din forretning, da det kræver meget at starte en forretning helt på egen hånd.

Du kan skabe et godt netværk på forskellige måder. Du kan fx finde nye kontakter via sociale medier, deltage i iværksætterarrangementer eller bruge nogle af dine venners netværk.

Husk at holde fri

Vi skrev tidligere at det er vigtigt, at du er klar til at bruge en masse timer på at arbejde. Men det er også vigtigt, at der er tid til at slappe af og holde fri. Hvis du slet ikke får tid til at holde fri, ender du med at blive stresset, og det ærgerligt hvis en god forretning går i vasken, fordi du ikke har haft noget tid til overs.

Det er derfor vigtigt at du en gang imellem tager en pause og fx spiller et sjovt spil som SimbaGames, bruger tid sammen med dine venner eller slapper af med din yndlingsserie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*