Hold styr på dine dokumenter med tidsskriftskassetter

Har du svært ved at holde styr på dine papirer, og har de tendens til at flyde over det hele? Så skal du anskaffe dig en tidsskriftskassette. En tidsskriftskassette tænker du måske, hvad er det? Det er en kasse, som ligner en mappe, når du ser den bagfra, men når du trækker den ud fra hylden, så er der i stedet lavet plads til dokumenter – så det er mere en kasse end en mappe. Du kan se den på www.kontorsyd.dk. Hvis du har mange dokumenter, som ikke skal i mapper, så er det en rigtig god måde at sortere, arkivere og lokalisere på. Hvis du skal have lavet et større arkiv, så er det en god idé at have et simpelt system i dine tidsskriftskassetter. Det gode ved tidsskriftskassetter er, at de kan indeholde mange dokumenter.

Få et godt arkiveringssystem

Når der er mange dokumenter, der skal arkiveres, så er det vigtigt, at du fra starten har et godt system både ift. mapper, kasser og tidsskriftskassetter. Her kan du evt. vælge at opdele efter farver, hvor blå er en kunde, og rød er en anden kunde. Der er selvfølgelig en begrænsning ift. farver, men derudover kan du tilføje et nummersystem. Det vigtigste er, at du kan finde rundt i systemet medmindre, der er andre på din arbejdsplads, der skal have adgang til arkivet vel at mærke. Det er eksempelvis også muligt at få tidsskriftskassetter, som har mere end et rum. Dette er enormt brugbart både til en og flere kunder, hvis du har en kunde, hvor der er mere end en sag eller opgave, så kan det være en nem måde at holde styr på papirerne.

Hvis du på dit eget hjemmekontor eller kontoret på din arbejdsplads har en masse papirer til at ligge, så kan det være rigtig godt at få sorteret og ryddet op i papirerne med tidsskriftskassetter. Det vil komme til at se mere ordenligt og roligt ud fremfor at der ligger en masse papirer og flyder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*