Installér en håndtørrer og skån miljøet

Den globale verden nærmer sig med hastige skridt det stadie, hvor det at vise hensyn til miljøet ikke længere er et valg men et must. Det er alles opgave at mindske energiforbruget og øge hensynet til miljøet så meget som muligt. Der er flere forskellige måder at gøre dette på, og en af dem er at bruge de rigtige produkter i toiletrummet – uanset om det er offentligt eller privat.

Når man har besøgt et offentligt toilet i lufthavnen, på en tankstation eller i biografen, har de fleste oplevet valget mellem de klassiske papirhåndklæder og håndtørreren. Papirhåndklæder kan fremstilles af genbrugsmaterialer, men de kan altså ikke genbruges. Derfor er man nødt til at undgå brugen af papir, hvor det er muligt, hvorfor den elektroniske håndtørrer er et mere miljøvenligt valg.

En moderne varmluftshåndtørrer efterlader toiletrummet rent og indbydende til den næste gæst. Derudover skåner man personalet fra en af de mindst attraktive opgaver, da der ikke skal opsamles bakterieaffald. Der skal heller ikke opfyldes dispensere eller sørges for affaldshåndtering. De automatiske modeller er også berøringsfrie, så der ingen fysisk kontakt skal være og dermed forhindres spredningen af sundhedsskadelige bakterier.

Spar penge med den rette løsning

Udover at være en miljøvenlig løsning er det også en økonomisk gevinst at vælge varmluftshåndtørreren. Hvis man tager udgangspunkt i en standardhåndtørrer og en pakke med papirhåndklæder og regner på prisen heraf, vil man finde ud af, at én tørring koster 3 øre, mens ét papirhåndklæde koster 7,5 øre. Det vil altså sige, at man kan spare mange penge ved at vælge varmluftshåndtørreren, hvorfor det er en økonomisk fordel.

Kompetent vejledning og førende produkter

Hvis man ønsker at spare endnu flere penge på de løbende udgifter – helt op til 80 % – kan man med fordel skifte de konventionelle håndtørrere ud med en håndtørrer fra HOPE. Skifter man de almindelige papirhåndklæder ud med en håndtørrer fra HOPE, sparer man 95 % af sine udgifter.

Det kan altså godt svare sig at investere i en HOPE håndtørrer, og der er et bredt sortiment online. Her leveres der intelligente løsninger til fremtidens byggeri, der giver merværdi for en selv, økonomien og ikke mindst miljøet. Der er garanti for kompetent og professionel vejledning, når man skal vælge et eller flere af de førende produkter på markedet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*