Reklamer for firmaet med kuglepenne med logo

De fleste firmaer har en eller anden slags logo, som de benytter på papir og kuverter og så videre, hvilket er én måde at gøre opmærksom på sig selv på.

Der er også mulighed for at få kuglepenne med logo tryk. Det kan være en god lille påmindelse om firmaet til gamle og nye kunder, hvis de har en kuglepen stående i penne bærret med firmaets logo på. Det er en mere afdæmpet måde at reklamere på, da man samtidig giver nuværende og potentielle kunder noget, de kan bruge i hverdagen.

Hvordan bærer man sig ad med at få sit logo på en kuglepen?

Et reklame firma tilbyder enten at trykke eller indgravere et logo på en kuglepen, og jo større partier der bestilles, jo billigere bliver det per kuglepen. Alt hvad reklame firmaet har brug for er enten en EPS-fil, som kan benyttes i deres design proces, eller en jpg-fil eller en pdf-fil af høj kvalitet.

Der kan så trykkes et logo i op til fire farver enten på kuglepennens klips eller på selve kuglepennen, eller, i tilfælde af at logoet skal graveres på en metal kuglepen, så bliver den ensfarvet.

Hvilken slags kuglepenne kan benyttes?

Der er ingen begrænsninger for hvilken type kuglepenne kan benyttes til påtrykning af logo eller indgravering. Det er lige fra de billigere plastik kuglepenne til de dyre kuglepenne af metal. Graveringen kan kun laves i én farve, hvorimod påtryk af logo og tekst kan være i op til 4 forskellige farver.

Hvordan finder man farven på sit logo?

Farverne skal angives i Pantonekode, så reklame firmaet kan ramme lige netop den farve firmaets logo har. Pantonekoden kaldes også en PMS-kode, og hvis man bruger f.eks. Adobe Photoshop, så kender man allerede til den farvekodning.

Der er forskellige typer programmer, så som Adobe Illustrator, der kan fremstille EPS-filer. EPS-filer kaldes også vektor-filer, og denne type fil kan skaleres større og mindre uden at den mister kvaliteten. For at sikre at firmaets logo ikke ser grimt ud, er det vigtigt at få det i den bedst mulige kvalitet.

En kuglepen med logo er god reklame

Uanset hvilken type kuglepen man vælger, så kan man få fremstillet en uforglemmelig gave, der kan benyttes i dagligdagen, mens den samtidig minder den nuværende kunde, eller den potentielle kunde, om firmaets eksistens.

Reklamegaver er en rigtig fin måde at gøre opmærksom på et firma og dets produkter. Kuglepenne med logo kan også være en god ide at medbringe til møder, messer, eller at sende ud sammen med varer. En kuglepen får alle brug for i ny og næ, så hvorfor ikke benytte sig af det potentiale en kuglepen byder på.

Ved at få påtrykt logoet på klipsen, eller på selve kuglepenne, gør man opmærksom på sig selv, samtidig med at man giver en potentiel kunde noget at skrive med.

Reklame firmaet sender gerne prøver ud, så man kan afprøve kuglepennen før man beslutter sig til at købe et større parti. Selv de dyre udgaver kan man få på prøve, før man bestemmer sig. Find reklamekuglenne med logo, og mange andre reklameartikler hos Axon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*