Så meget betyder søvn for din arbejdsindsats

Noget af det mest altafgørende for, hvordan du præsterer på arbejdspladsen og naturligvis også helt generelt i hverdagen, er din søvn. Det er simpelthen bare så super vigtigt at få sovet nok timer om natten. Det fremmer din koncentrationsevne og giver dig langt mere overskud, end du lige regner med. Din hjerne vil helt automatisk tænke klarere og hurtigere, hvis du har fået den søvn, du skal have.  

Når du er træt ses det tydeligt på din arbejdsindsats

Når du ikke har fået den søvn, din krop har brug for, så kan det meget tydeligt ses på kvaliteten af dit arbejde. Du vil være mere sløv og ikke få præsteret ligeså meget, som en udhvilet udgave af dig ville få lavet. Rigtig mange ting påvirkes negativt, når du ikke får nok søvn. Ikke nok med, at du får sværere ved at koncentrere dig, så bliver dit humør også påvirket rigtig negativt, og det kan godt være et problem på en arbejdsplads, hvor samarbejde er et af kodeordene. En faktor der spiller ind er også den, at du faktisk har sværere ved at huske de ting du skal, fordi din hjerne arbejder langsommere med søvnmangel.  

Sund mad og daglig motion er vigtigt for din produktivitet

Det er ikke kun søvn, der spiller ind, når du skal præstere så meget som muligt på arbejdet i hverdagen. Det handler nemlig i høj grad om at kombinere søvnen med nærende mad og naturligvis også daglig rørelse af kroppen. Hvis du kombinerer disse tre ting på den rigtige måde, så vil du få det bedste ud af dit arbejde og helt automatisk få mere for hånden uden selv at lægge mærke til det undervejs. Man kan sige, at du faktisk vil blive klogere, fordi der vil ligge mere tanke bag dit arbejde.  

Invester i et godt soveværelse og en god seng

Livet handler konstant om prioriteringer. Ofte er det prioriteringer af, hvad man skal bruge penge på. En prioritering, man altid skal tage og lægge vægt på, er et godt kvalitetskøb af en seng, der passer perfekt til dig, din krop og dine sovevaner, det kan være en kontinentalseng eller en god topmadras til din eksisterende seng. Det nytter ikke noget at udsætte et nødvendigt køb af en seng, du går og mangler. Måske får du nakkeproblemer eller måske sover du helt simpelt bare ikke så godt som det er meningen du skal, og som du har brug for hver nat for at kunne leve et godt og sundt liv og præstere det, du kan i hverdagen. Hvis du ikke får den søvn, du skal have, så øger du faktisk chancen for, at du bliver syg, idet dit immunforsvar bliver svækket fordi din krop bliver stresset, når den mangler søvn.   

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*