Festgear gør din fest uforglemmelig

Det sjællandske firma, Festgear, har stor succes med at udleje diverse tilbehør og – udstyr til fester. Og virksomhedens medgang er ikke uden grund. Hos Festgear kan kunderne nemlig både få kompetent service og et særdeles bredt sortiment af remedier, som er anvendelige, når man skal skabe den perfekte fest.

Festgear udlejer deres mange forskellige festrelaterede produkter til kunder overalt på Sjælland. Dette er der efterhånden mange forskellige sjællændere, som har draget stor nytte af. På nuværende tidspunkt har firmaet eksempelvis været med til at skabe succesfulde fester i både København, Klampenborg, Hillerød, Næstved og mange andre byer.

Sælger alt, som en god fest har brug for

Uanset hvilken type fest, man vil holde, har man gode muligheder for at realisere sine drømme ved hjælp af Festgears services. Hos Festgear kan man nemlig få stort set alt, hvad hjertet begærer inden for festaktuelle genstande.

Firmaet udlejer eksempelvis underholdningsremedier for alle aldre. I denne kategori kan man både finde sumodragter til børn og voksne, jukebokse, bordfodbold i kæmpestørrelse, og meget andet sjovt og festligt udstyr, som kan medvirke til at gøre enhver fest mindeværdig.

Hos Festgear kan man desuden også leje store mængder af basalt festtilbehør, såsom borde og stole i diverse udformninger samt forskellige lysløsninger. Selv hvis man mangler lokaler til sin fest, er der hjælp at Hente hos Festgear. Den populære virksomhed udlejer nemlig også en række forskellige størrelser festtelte, som både er lette at sætte op og tage ned igen.

Et firma bygget på stor erfaring

En del af virksomhedens succes skyldes formentlig også, at Festgears sortiment og services bygger på en stor erfaring indenfor underholdnings-og udlejningsbranchen. I 2006 begyndte firmaets ejer, Christian Ryborg, nemlig at underholde glade festgæster som DJ med et udlejningsvenligt mobildiskotek. Denne service udvidede sig gradvist til, at Christian Ryborg udlejede mere og mere festaktuelt udstyr, såsom fadølsanlæg, softicemaskiner og telte. Og i 2012 tog den travle feststarter springet og startede Festgear. Således ligger der altså mere end 10 års erfaring bag Festgears ekspertise indenfor, hvilket tilbehør der er optimalt til at skabe gode fester.

Find mere information om Festgear og firmaets forskellige services her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*