Sådan leaser du en erhvervsbil

Arbejder du i en virksomhed, der giver mulighed for en firmabil? Så er det nu, du skal slå til. Vælger du splitleasing, følger der nemlig en række fordele med, som er værd at benytte sig. Leasing er smart på den måde, at hverken du eller virksomheden binder sig på samme måde, som hvis det var en købt bil, du kørte rundt. Splitleasing handler helt grundlæggende om, at selve leasingydelsen simpelthen bliver splittet mellem firmaet og privat i forhold til den andel, der bliver kørt privat i bilen.

Alt du skal vide om splitleasing

Skal du bruge en firmabil, er der indimellem begrænsninger på i forhold til, hvor meget du må køre privat i den. I den forbindelse kan det hurtigt blive dyrere end først antaget at få fat på en firmabil, fordi du selvsagt skal bruge den i privaten også. Hvis du gerne vil være sikker på, at alt fungerer nogenlunde stabilt, kan du overveje at splitlease din drømmebil. Splitleasing går nemlig ud på, at selve leasingydelsen som nævnt bliver delt mellem firma og privat.

Vælg din drømmebil

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan få den drømmebil, du længe har udset dig for, er det altså splitleasing, du skal foreslå din chef. Selve splittet eller delingen af leasingydelsen i privaten afhænger udelukkende af, hvor meget du kører privat. Her er der altid mulighed for at kombinere med det, der kaldes for flexleasing af enten helt nye biler eller brugte premium-biler. Selvom det er spritnye biler eller premium-biler, kan du med denne kombination af de to leasing ordninger ende med at betale det samme månedligt, som du skulle betale for en almindelig familiebil.

Derudover giver kombinationen af de to muligheder anledning til, at leasingydelsen bliver delt mellem dig og dit firma eller der, hvor du er ansat. Du skal være opmærksom på, at du vil ende med at betale den procentdel, der afhænger af, hvor du kører privat. Derudfra vil aftalerne blive lavet. Fordelen er her, at du på den måde ikke bliver beskattet af fri bil, som du ville gøre med en almindelig firmabil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*