Sådan vælger du den rette vakuumløfter

vakuumløfter

En vakuumløfter er et effektivt og sikkert valg til håndtering af mere uhåndterbare emner, der er tunge eller har en uhensigtsmæssig form til manuelt løft. En vakuumløfter giver en mere ergonomisk korrekt håndtering af emner, som skåner medarbejdere for de uhensigtsmæssige bevægelser, der kan forekomme ved tunge og gentagne løft i industrien. Dette forebygger således helbredsproblemer forårsaget af løft og giver glade, raske og friske medarbejdere, hvilket samlet set optimerer arbejdet. Udover at en vakuumløfter skåner medarbejderne, så skåner den også emnerne, der er udenfor risiko for at blive skadet under løft. Det giver en produktionsmæssig fordel, da arbejdet også effektiviseres.

Vælg en vakuumløfter af højeste kvalitet for pålidelig og sikker anvendelse

I de fleste industrier heriblandt lager og logistik, produktion og værksted samt jern- og metalindustrien kan vakuumløftere bidrage med en fordelagtig optimering af arbejdet. Dette kan kun lade sig gøre, fordi vakuumløfteren er et meget alsidigt arbejdsredskab, der findes i mange varianter med forskellige løfteevner. Deres fleksibilitet gør, at de kan løfte emner fra 2 kg til 20 tons bl.a. betonblokke og –elementer, fortovsfliser, granitbelægning, kantsten, metalplader, vinduer m.m., og så kan de stort set suge på alle overflader.

For at vælge den rette vakuumløfter til en given opgave, skal man først se på tyngden af emnerne, som skal løftes. Her er det vigtigt at få fat i en vakuumløfter, der er i stand til at løfte den vægt, som emnet har, for at løftet kan forblive ergonomisk korrekt og skånsomt for både medarbejdere og emnet. Dernæst afhænger løftekapaciteten også af emnets overfladeareal og tætheden. Ligeså vigtigt som det er at vælge et system, der er kraftfuldt nok til at håndtere et givent emne, ligeså vigtigt er det også at passe på med ikke at vælge et alt for kraftfuldt system, hvis det skal køre optimalt. Helt generelt er det yderst vigtigt at gå efter vakuumløftere af højeste standard, da gennemtestede kvalitetssystemer giver den sikreste og bedste løsning af opgaven.

Find et bredt sortiment af vakuumløftere online

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken vakuumløfter som vil være den rette til din arbejdsplads eller en given opgave, kan du med fordel kontakte nogle professionelle producenter. Hvis du er på udkig efter en dansk produceret vakuumløfter fra et firma med høje standarder eller har behov for vejledning eller imødekommenhed ift. individuelle ønsker, kan du med fordel kigge forbi denne danske forhandler af vakuumløftere, hvor der er rig mulighed for at finde lige netop det, I som virksomhed er på jagt efter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*