Tøj fra Street One er populært blandt danske kvinder 

Street One

1983 blev startskuddet for produktionen af det tyske tøjbrand, Street One. I begyndelsen var det blot tanken om et unikt design, der flere år efter skulle vise sig at have en enestående gennemslagskraft. Den simple idé om, at tøjet skal være let at bære – vitalitet og kreativitet med de helt rigtige finesser – har ført brandet vidt omkring – og nu Danmark med.

Det er ikke just en raketviden, at danske kvinder ønsker, at garderoben er fyldt med tøj, som er værd at bære. Derunder kan der dog godt være personlige præferencer – fine eller tykke stofvarianter, lange maxidesigns eller faconformede modeller. Valg af tøjstil kan ofte bestemme brandet, som kvinderne vælger. Heldigvis er det ingen sten i skoen for det populære mærke, Street One, der med god grund kan bryste sig af designs i alle faconer og farver. Det vigtigste varemærke er, at der skal være en ergonomi og let anvendelighed med et feminint aftryk.

Tysk brand er populært i Danmark

Dansk modeindustri har ofte været kendt for at have den minimalistiske føring, der satte tonen for det skandinaviske præg. Dette har fortsat været en drivkraft for mange kendte modedesignere. Dog har der desuden været en efterspørgsel på designs, der kan følge med den moderne, nutidige trend hos den enkelte forbruger og ikke kun i modehusene. Det kan trods alt blive for ensformigt og kedsomt for den danske garderobe.

Hos Street One har man vurderet det at være tæt på kundernes behov og interesser som værende tilstræbelsesværdigt. På den måde kan både prisniveau, design og kvalitet holde sig i topform. Det er vigtigt at være i kontakt med og opmærksom på, hvad kunderne ønsker, menes der hos producentvirksomheden. Denne gode arbejdsmorale har da også bragt brandet til hele 12 årlige kollektioner og en stor popularitet i det ganske danske land såvel som i mange andre. Variationen i sortimentet er til takke for virksomhedens fremsynethed, og dette giver kunderne en fortsat interesse og fleksibilitet.

Street One kollektion findes også online

Nutidig mode sørger for både at være up-to-date med trends i modehusene og med en prisvenlighed, der passer hver person. Danske kvinder finder derfor kollektionerne meget tiltalende, og det kvalitetsstærke produkt hjælper også på vejen til en god garderobe til enhver pågældende sæson.

Street One er et af de mærker tilhørende spændingsfeltet mellem moderne, prisvenlig mode og luksuriøse, knapt så prisvenlige brands. På den måde fungerer det som en bro og formynder for symbiosen mellem disse to tendenser. Resultatet af denne producentstil er særligt eftertragtet hos almindelige, danske kvinder, og derfor vælger mange at shoppe i mærket via forskellige webshops. Se mere om mærket på denne side.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*