Tips til leje af kontorlokaler til iværksætteren

Som iværksætter skal du ofte holde tungen lige i munden, der er rigtig mange ting som du ene og alene har ansvaret for. Din vigtigste opgave er dog at holde styr på økonomien, så du ikke ender med at være nødsaget til at gå ned med flaget, inden din virksomhed for alvor er kommet i gang.

Når du begynder at tjene nogle penge, kan det være en fordel at begynde at kigge efter et kontorlokale. Det er en proces som i nogle tilfælde godt kan tage lidt tid, og det kræver at du tager dine forbehold, og sætter dig ordentligt ind i tingene. Vi har derfor udarbejdet en liste med ting, som du skal være opmærksom på, inden du underskriver en lejekontrakt.

Tips til leje af kontorlokale

  1. Du skal være opmærksom på bindingsperiode

Det er meget individuelt hvordan en lejekontrakt ser ud, det er dog meget normalt at der stort set altid er en bindingsperiode på et lejemål, og at du skal betale et depositum. Erhvervskontrakter løber ofte over 2 år, eller også har de en opsigelsesperiode på 3-6 måneder.

Det er forskelligt, hvordan iværksættere foretrækker at en lejekontrakt ser ud. Det er dog oftest tilfældet, at iværksættere er på udkig efter et lokale, hvor bindingsperioden ikke er for lang, og at depositummet ikke er for stort. Da en iværksætter virksomhed oftest har en usikker fremtid, og et lille budget.

Først og fremmest er det vigtigt at have et godt overblik over sit regnskab og dermed budget inden, at en kontrakt bliver underskrevet. Ageras bogholdere i København kan her være meget behjælpelige, hvorfor det kan være en god ide at konsultere med nogle som Ageras, hvis ikke Ageras.

  • Er der plads til udvidelse

Som iværksættere er du klar over, at din virksomhed enten får succes ellers gør den ikke, det kan gå begge veje. Det er dog en god ide at være forberedt på succes. Derfor kan det være en relevant faktor ved et kontorlokale, at der er plads til udvidelse. Du risikerer på den måde ikke, at du skal flytte kontor, hvis der skulle opstå et behov for udvidelse.

  • Mødelokaler

Mødelokaler kan være en stor fordel at have tænkt med ind i sin kontorlokale-jagt- Mødelokaler er en stor fordel, når der skal afholdes møder, hvor ikke alle skal lytte med. Behovet for disse er dog individuelt og i høj grad afhængigt af virksomhedstype.

  • Indretning af kontorlokale

Når du har styr på alt det kontraktuelle og praktiske, kan du begynde at kigge på indretningsartikler til kontoret. Alt afhængigt af budget, kan der enten købes ind af indretningsgenstande fra Georg Jensen Damask, eller du kan alternativt med stor fordel bruge noget tid på at finde brugte møbler. Det er oftest muligt at spare en masse penge ved sidstnævnte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*