Vidste du at en altan er en god erhvervsinvestering

Hvis du står og skal bygge nyt eller overvejer tilbygning, så skal du have en altan med i dine overvejelser. Vidste du at en altan kan være med til at forøge din ejendomsværdi, og vidste du at huse og lejligheder med altan, er lettere at markedsføre. Ud over at reklamere for ejendommen, så kan der nemlig prøves at sælge historier. De fleste ejendomme sælges hurtigt, hvis de også har en god historie med sig. En ejendom der har altan, kan hurtigt sætte gang i fantasien og du kan nemt opremse situationer, hvor det er herligt med en altan.

For eksempel kan du fortælle hvor godt det er med en altan, når man holder fest. Du kan fortælle om, hvor hyggeligt det er at sidde på altanen og nyde solnedgangen eller solopgangen. Du kan fortælle, at man også kan frie på en altan, en aften hvor man også har tændt et par lys og husket den gode vin. Du kan også fortælle om, at nyde en god morgenmad på altanen eller hvor dejligt det er at sidde og drikke lidt kaffe, samtidig nyde fuglenes kvidrer. Du kan nævne nogle af disse ting, og den nye køber vil kunne fantaserer videre.

En altan er mange ting

En altan er ikke kun et rum uden tag, det kan nemlig også bygges med tag og vindue. Når du vælger at gøre det, så forvandler du også dit altan til en form for udestue. Dit altan bliver lige pludselig et ekstra rum, hvor du kan have dine træningsting – du kan træne på din altan. Du kan også vælge at bruge dele af din altan som depot. Du kan have møbler der ude, hvor du kan sidde og nyde de forskellige årstider. Det kan være dejligt at se på sneen der falder over landet med en kop varm kakao og din elsker ved siden af – eller dine børn 😉

Så en altan er mange ting, kun fantasien sætter grænser. Du kan bruge en altan ting mange ting. Det kan være en fordel at have en stor altan, hvis du bor i centrum – så kan selv en lille altan være en god investering. Altanen vil blive det rum, hvor du kan gå ud 5 minutter og trække vejret – hvis du har børn, kan altanen være dit rygerum. Så en altan kan have mange funktioner, se altan online og vurder mulighederne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*