Derfor er elektroniske låse en god ide

Når man har en ansat, som man er glad for, så er der en god sandsynlighed for, at man ikke skænker det en tanke. Faktum er dog, at i langt de fleste tilfælde, så vil der også komme en tid efter denne ansatte. I større virksomheder er dette ofte langt mere hyppigt end i mindre, og derfor er det også meget sjældent at man i store virksomheder ser almindelige låse på dørene, altså en lås der låses op med en ganske almindelig nøgle.

I større virksomheder ved man udemærket at ansatte kommer og går, og selvom man naturligvis skal tro på det bedste i folk, så er der nogen der har svært ved at kende forskel på mit og dit, og derfor kan det være meget farligt at have udleveret nøgler til ansatte. Det sker som nævnt også meget sjældent i store virksomheder, hvor der typisk er større form for sikkerhed i form af alarmer eller elektroniske låse, hvor man taster sig ind med unik kode eller kodebrik, så man ved hvem der kommer og går.

De små virksomheder skal også med.

Desværre er der mange især mindre virksomheder, der ikke helt er med her, og i stedet har en ganske almindelig nøgle, som man kan låse sig ind og ud med. Medmindre man har installeret et alarmsystem eller overvågning, har man derfor heller ikke så stor mulighed for at holde øje med, hvem der kommer og går. Og når man siger farvel til en ansat kan det være svært at vide, om denne skulle have kopieret nøglen, og dermed have en ekstra.

Man kan naturligvis skifte sine låse, hver gang man siger farvel til en ansat, men det er en langt billigere og ikke mindst effektiv og sikker måde, at skifte sine låse til en elektronisk en af slagsen. Du kan læse mere om adgangskontrol hos denne låsesmed på Frederiksberg. Man skal som nævnt naturligvis stole på sine medarbejdere, men der kan også sagtens være tilfælde, hvor en af dine ansatte taber sin nøgle, og vedkommende der finder den, kan kæde det sammen med en adresse.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*