Timeregistrering er vigtigt for en velfungerende virksomhed

Timeregistrering er måske ikke verdens mest sexede udtryk. For mange virker det måske også overflødigt og spild af tid, men det er det netop ikke. Den måske mest kendte læresætning indenfor forretning er: tid er penge. Selvom det er en oldsag af en læresætning, så er den lige så sand, som den er gammel. Jo mere tid vi har til at arbejde, jo flere penge tjener vi. Dette er logisk. Det hjælper bare ikke, hvis tiden bliver registreret forkert. Derfor er det vigtigt at have et godt system til timeregistrering, så nedenstående kan blive gjort korrekt.

Fakturer kunderne det rette beløb

Vi lever i et digitaliseret servicesamfund. Dette vil sige, at omkring 70% af alle ansatte danskere arbejder indenfor servicebranchen. De hjælper altså andre mennesker med forskellige ting, hvilket kan være alt fra søgemaskineoptimering til social -og sundhedsassistance. Men uanset hvad, så bliver langt de fleste faktureret på baggrund af det antal timer, de har modtaget en service. Det er derfor vigtigt, at man har styr på det rigtige antal timer. Hvis ikke risikerer man enten at fakturere kunden for lidt eller for meget.

Benyt den indsamlede data til senere projekter

Når man som projektleder i en virksomhed skal i gang med et nyt projekt, benyttet man sig af erfaringer og data fra tidligere projekter. Disse erfaringer og data inkluderer blandt andet, hvor langt tid opgaverne har taget. Men hvis den brugte data er forkert, vil det skabe problemer for udførelsen af det næste projekt. Med timeregistrering vil man med sikkerhed kunne referere til tidligere opgavers tidsrammer.

Få den rette løn

For mange ansatte er dette nok det vigtigste punkt. Arbejde handler jo i sidste ende om at blive korrekt kompenseret. Men det er også vigtigt for arbejdsgiveren at give den rette løn, så de hverken giver for meget eller for lidt. Hvis de giver for lidt, kan det skabe konflikter med medarbejderen, og hvis de giver for meget, kan det give økonomiske problemer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*