Er du på udkig efter billige kontorlokaler?

Kontorlokaler i København kan være lækre, og er der noget bedre end at have kontor lige i nærheden af en metrostation, så du og dine medarbejdere kan komme hurtigt til og fra arbejde? Ja, det er der faktisk. Efterspørgslen efter de centralt beliggende kontorbygninger er høj, og derfor er priserne det samme. Måske giver det mange fordele at have kontor i indre København, men fordelene kan let blive overskyet af skyhøje og urimelige priser på kontorleje. Der er dog råd for at finde billigere alternativer, hvis du er villig til at gå lidt imod strømmen og følge utraditionelle veje.

 

Del kontormiljø med andre virksomheder

Det bliver mere og mere trendy at leje sig ind i et kontorfællesskab, og derfor bliver der flere og flere af dem. Et kontorfællesskab er en rigtig god løsning til de mindre virksomheder, hvor budgettet er småt, og hvor behovet for store, private lokaler er ikkeeksisterende. I et kontorfællesskab får du og din virksomhed nogle lokaler eller et område, der kun er beregnet til jeres formål, men i et miljø, hvor mange andre virksomheder også hører til. Det vil sige, at der er taget højde for de vigtigste elementer ved et kontorlokale uden at du selv skal tænke på det, samt at der ofte er sørget for faktorer som parkering, vagtordning og så videre.

 

Flyt kontoret væk fra det centrale København

En anden måde at spare penge på kontorlokalerne er ved at vælge en placering, der ikke nødvendigvis ligger lige i midten af København. Det er attraktivt at have kontor i København K, og priserne kan derfor være skyhøje på mange af kontorlokalerne i indre by. Grundet den store efterspørgsel på kontorpladser i København, bliver der flere og flere muligheder for at leje sig ind i erhvervslejemål omkring København. Ofte er priserne lavere, hvis du er villig til at flytte lidt uden for det travle København, og således kan du eksempelvis finde en god og billig kontorplads i Greve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*