Derfor skal din virksomhed gøre brug af IT-outsourcing

IT-outsourcing handler om at lade en anden virksomhed stå for al IT i virksomheden. Der kan være mange gode grunde til at outsource IT – specielt i små og mellemstore virksomheder, hvor hver en krone tæller.

Du får gennemsigtighed i forhold til dine omkostninger

IT er én af de ting i virksomheden, som koster mange penge at oprette og vedligeholde. Der kommer nemlig udgifter til hardware (for eksempel, computere, printere og lignende), software (for eksempel, licenser til brug af et intranet eller andre arbejdsrelaterede programmer) og der skal betales løn til de rette medarbejdere, som har til opgave at oprette og vedligeholde it’en i virksomheden – og så kommer der selvfølgelig også løbende udgifter, hvis der opstår problemer med enten hardware eller software og der så måske skal kastes penge efter en reparatør. Det kan derfor være meget svært at gennemskue, hvor mange penge IT egentlig suger ud af pengekassen i dagligdagen. IT-outsourcing kan hjælpe dig med at samle alle dine udgifter i én enkelt ydelse. På den måde bliver dine it-omkostninger synlige for dig og du kommer ikke til at smide unødigt mange penge væk på ligegyldigheder.

Du skal kun betale en fast månedlig ydelse

IT-outsourcing sørger for at du får alle de IT-ydelser, du har brug for i virksomheden – både hardware, software, vedligeholdelse og reparation. Du får altså al den IT, der passer til din virksomheds behov samtidig med at du kun skal forholde dig til én enkelt udgift i løbet af en måned.

Du har altid den nyeste teknologi

I dag har software og hardware en tendens til at blive forældet meget hurtigt. Der kommer hele tiden nye versioner og opdateringer, som kræver at man endnu engang kaster penge efter den nyeste løsning, der findes på markedet. Med IT-outsourcing er dette ikke længere et problem for din virksomhed. IT-outsourcing sørger nemlig for at dit it-udstyr altid er up-to-date – uden at du løbende skal betale for opdateringer. Det gode ved IT-outsourcing er nemlig, at opdateringer er med i din løsning. Du står således altid med den nyeste version af alle dine programmer uden at du skal have den store pengepung op af lommen. Tænk for eksempel på Word. Der findes mange forskellige versioner af Word, men du får kun den opdaterede version, hvis du har Office 365. Med IT-outsourcing er det som om at du har Office 365, blot med alle dine programmer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*