Guide: Sådan finder du det rigtige kontorlokale

Som virksomhed er det helt essentielt, at man har de rigtige kontorlokaler. De skal inspirere og være til at holde ud at være i. Det er trods alt dem, I skal befinde jer i hver dag. Derfor er det vigtigt, at I vælger rigtigt.

Før det kan lade sig gøre, er det vigtigt, at du kender til mulighederne. For hvilke muligheder har man egentlig, når man skal vælge de lokaler, der skal danne rammerne om ens kontor? Det kigger vi på her.

Kontorhotel

Et kontorhotel er er kontor, hvor du har mulighed for at leje dig ind hos en professionel aktør. Dermed slipper du for en masse administrativt arbejde, og det kan være tiltrængt i en mindre virksomhed, hvor det ikke er det administrative arbejde, der bør fylde mest. Faciliteter som mødelokaler, rengøring, internet, frokost og så videre bliver dækket, og du betaler egentlig bare en pris for din kontorplads. Dette er en meget populær løsning i udlandet, fordi det også giver mulighed for at netværke med andre virksomheder.

Co-working

Co-working spaces ligger i forlængelse af kontorhotellet, idét det næsten er det samme. Forskellen er blot, at du typisk arbejder i et åbent kontormiljø, når du vælger co-working. Det er typisk en del billigere, og du har også her mulighed for at netværke med de andre, samtidig med at du slipper for det administrative arbejde. Denne løsning egner sig især til freelancere.

Caféer

Også en løsning, der egner sig til personer, der arbejder alene eller freelance. Det kan være, at du er designer, arbejder med tekst eller andre ting, der kan laves direkte fra computeren, og ikke som sådan stiller nogle krav til omgivelserne. Fordelen ved at sidde på en café kan være, at du selv bestemmer, hvor og hvornår du vil arbejde — og du kan nemt skifte miljø, hvis du ønsker det. Ulempen er, at der er meget larm sådan nogle steder, og det kan gå udover koncentrationsevnen.

Egne lokaler

De flest vælger deres egne lokaler, hvor de kan sidde og arbejde i fred. Samtidig har man også selv indflydelse på, hvordan det skal se ud. Det kan være en god idé, især hvis man er flere i firmaet. Her er der den ulempe, at man selv skal stå for alt det administrative arbejde såsom internet, rengøring, frokost og så videre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*