Løsninger til print

Er du på udkig efter løsninger til printere? Så læs med her på siden, hvor du kan blive klogere på alt fra bredformatsløsninger til labelprintere og normale printere, som vi kender dem. Der findes et hav af muligheder afhængig af, hvilke branche du befinder dig i.

 

Bredformatsløsninger

Bredformat bruges, når print-løsningen skal være stor og iøjnefaldende. Det skal skabe opmærksomhed for kunderne og dermed øje produktionen. Løsninger til bredformat findes i form af eksempelvis roll ups, posters både til indendørs- og udendørs brug. Flere supermarkeder benytter allerede flere af disse løsninger, da det er nemt at få produceret og giver god opmærksomhed om forretningen. Såfremt din forretning skal på messe, kan det anbefales at have roll ups, som ikke kun skaber opmærksomhed omkring standen, men også er nemme at håndtere og have med rundt omkring.

 

Labelprinter til lager og industri

Labelprintere er ideelle løsninger indenfor transport, logistik og produktion. De bruges eksempelvis til afsendelse af pakker. Dét er en nem og hurtig løsning, som ikke er krævende at benytte. Labels findes i et hav er farver, størrelser, materialer og overflader, som hver især er uundværlige i mange erhverv. Når pakker sendes ud i verden, er det vigtigt, at labels ikke falder af undervejs, og pakken dermed går tabt. Derfor er der sørget for, at labels kan håndtere store temperatursvingninger. Det er gjort ved, at overfladerne er behandlet med UV-lak. Nogle labels laves desuden i en plastikoverflade, således de ikke rives i stykker undervejs. Alle labels laves i alle farver samt i både blanke og matte overflader.

 

Mobile printere

Der laves specielle printere til henholdsvis sundhedsvæsenet og butikkerne. Etiketprintere bruges til serienumre på eksempelvis medicinbeholdere og til location på alt fra hospitaler til apoteker. Du kan også øge effektiviteten i butikken og på lageret med mobile printere. Det gør arbejdet frit og uafhængig af ledninger, som kun er i vejen for det praktiske arbejde. Printerne er lette at betjene og kan holde til at blive kastet rundt med. Desuden gør mobile printere det muligt at udskrive labels lige nøjagtigt, hvor du befinder dig. Så hvis lageret er stort vil dette være en kæmpe fordel.

Hvis du vil øge effektiviteten på arbejdspladsen, så investér i en labelprinter, som gør arbejdet let og håndgribeligt. Du kan købe alt fra printere til labels på denne side, hvor du også kan finde inspiration til diverse kasseløsninger.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*