Så nemt kan du lave en gratis ansættelseskontrakt

Når du ansætter en medarbejder i din virksomhed, er det vigtigt med en ansættelseskontrakt. En ansættelseskontrakt beskriver blandt andet aftaler som arbejdsopgaver, arbejdstider og løn, så der ikke opstår tvivl om arbejdsvilkårene hos den ansatte. Derudover er en ansættelseskontrakt en fordel for både medarbejderen og virksomheden, da forhold som fortrolighed og beskyttelse af rettigheder også vil fremgå i en kontrakt. Ansættelseskontrakter behøver ikke være en juridisk og fornøjelse. Hos Legal Desk kan du eksempelvis nemt finde dokumenterne, der skal bruges for at oprette en ansættelseskontrakt.

Medarbejderen skal være timelønnet for at du selv kan oprette en gyldig ansættelseskontrakt. Det betyder i al sin enkelthed, at han eller hun bliver aflønnet for det antal timer, der arbejdes i lønperioden. Medarbejderen har krav på at modtage ansættelseskontrakten senest en måned efter første ansættelsesdag. En ansættelseskontrakt er først gyldig, så snart begge parter har skrevet under på kontrakten. Hos Legal Desk kan du komme godt i gang med en ansættelseskontrakt. Når du har fundet det dokument, som du skal bruge, skal du blot besvare spørgsmålene i formularen. Der er flere fordele ved selv at være i stand til at lave sine egne juridiske papirer. Du bliver blandt andet stillet de samme spørgsmål, som en advokat ville stille – du sparer bare alle pengene. Du får altså samme høje kvalitet som en advokat, og når ansættelseskontrakten er underskrevet, kan den sikkert opbevares i jeres private arkiv hos Legal Desk. Læs mere her, og find ud af, hvor nemt du kan lave en gratis ansættelseskontrakt.

En god start med en arbejdskalender

Indretningen på arbejdspladsen har stor betydning for det generelle arbejdsmiljø i din virksomhed. Når du har fundet de bedste medarbejdere til din virksomhed, skal du derfor heller ikke gå på kompromis med interiør og udstyr til arbejdspladsen. Arbejder du eksempelvis på kontor, er det eksempelvis vigtigt at have kontorstole og skriveborde af høj kvalitet, så medarbejderne kan holde til at arbejde i mange timer ad gangen. Det er vigtigt at finde kontormøbler, der giver de ansatte den mest behagelige siddestilling, så de er motiveret for at yde et godt stykke arbejde.

Nogle gange kan det i virkeligheden være de små ting i hverdagen, som gør den store forskel på arbejdspladsen. Kontorartiklerne har nemlig stor betydning for at skabe en sund og engageret virksomhed. Det kan være skriveredskaberne, der er særlig behageligt, og som inspirerer til kreativt arbejde, eller opbevaringsmuligheder, der gør hverdagen mere overskuelig. Med en Mayland kalender får medarbejderne eksempelvis overblik over dagens opgaver og gøremål. Mayland kalendere findes blandt andet både som kæmpekalender, spiralkalender og A5-kalender, så der er en kalender til enhver smag. En kalender giver dig plads til at notere stort som småt, vigtige møder og fødselsdage, og du slipper om unødige bekymringer om rækkefælgen på tingene, du skal nå i en travl hverdag. Se udvalget af Mayland kalendere, og vælg din favorit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*