Sæt fart på personalet – kør gokart!

I dag er det ganske almindeligt for danske arbejdspladser at planlægge sociale arrangementer, der skal styrke ånd og sammenhold mellem kollegaer. Tiden hvor det kun var firmafester, som var det eneste sociale samlingspunkt, er forbi, og i dag ser man virksomheder tage ud for at blive tættere og få oplevelser sammen.

Formålet er naturligvis at styrke relationerne mellem de ansatte, men også at styrke båndet til arbejdspladsen. I dag er der stor rift om dygtige medarbejder, og det betyder, der mere end nogensinde før lægges vægt på, at man er i et godt arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø i dag er af mange anset som et miljø, der mindre og mindre føles som det, det er: et job.

Vi er nemlig bedst tilpas og mest produktive, når vi får lov at dyrke vores interesser, bliver stimuleret og har så godt et forhold til vores øvrige kollegaer, at de føles som venner. Derfor er det selvsagt nødvendigt at stimulerer det bånd, der knytter os – og hvad gør det bedre end gode oplevelser, der fungerer som fælles referencepunkt.

Gokart har det hele!

Ønsker ud at give dit personale en god oplevelse, hvor der bliver masser at snakke om, så kør gokart sammen!

Gokart er en disciplin, der har det hele: Der er fart og action, der er noget at grine af og så er der mulighed for at sejr over chefen eller lederen! Sidstnævnte må man bestemt ikke undervurdere, da den mulighed tillader en form for magtudligning og har elementer af ”helten mod skurken” over sig – også selvom chef eller leder naturligvis er en vellidt person.

Et køreklart arrangement

Når man kører gokart, foregår det naturligvis på en lukket bane, der er bygget til formålet. Det betyder, man lejer sig ind et sted, hvor der er sørget for alt.

Der er køreklare gokarts, der er dragt og hjelm til de enkelte racerkørere, og så er der ofte mulighed for mad og drikke efterfølgende.

Man kan naturligvis ikke tage hul på festen forud for gokartkørslen, da man skal være ganske ædru og da man ikke bør have mad og drikke i maven, eftersom kraften i de små gokarts snildt kan ligge pres på mavens indhold i acceleration, kurver og ved opbremsninger.

Når der først er brugt et par timer på intenst race, er man dog blevet godt sulten, og dagen kan rundes af med mad og drikke – samt en masse at snakke om!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*