Skab en win-win for dig og dine ansatte – styrk din virksomhed

Kompetenceudvikling og efteruddannelse er vigtigere end nogensinde. Danmark har brug for dygtige medarbejdere og skarpe ledere, der løbende udvikler sig og kontinuerligt opkvalificerer sig. Ved kurser er der ofte tale om en win-win situation for begge parter. Mens virksomheden får ny viden og fagligt skarpere ansatte, får den eneklte medarbejder øget sit netværk og skærpet sine færdigheder.

Placering og infrastruktur

Intrastrukturen er virkelig vigtig for dine ansattes ydeevne. En god infrastruktur gør også en hel del for dine ansattes præstation. Ved køb af nye lokaler er det vigtigt man har fokus på, at der skal være massere af lys og et god indeklima. Det er vigtigt dine ansatte har et godt arbejdsmiljø.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken geografisk placering der kan give din virksomhed de bedste muligheder og fordele, når du leder efter kontorer. Er det vigtigt, at det er i byen eller på landet? Eller er det byens størrelse, byens erhvervsliv eller måske byens begivenhedskultur der er det vigtigste for den type virksomhed, du sidder med? Den smukke hovedstad København indeholder alle de elementer, der skal til, for at din virksomhed kan vokse og udvikle sig.

Er den tilgængelig for dine medarbejdere? Det kan være en fordel at placere den, så den er nem at komme til med både offentlig og ”normal” transport. Man flytter selvfølgelig ikke bare sin virksomhed, men hvis man alligevel står i en situation, hvor der skal udvides på grund af pladsmangel eller andet.

Hold dine ansatte i bedst teknisk form

Som chef af en virksomhed er dine ansatte dit ansvar. Din virksomhed er afhængig af dine ansattes kvalitet og ydeevne. Derfor bør man gøre sir bedste for at finde måder sine ansatte hele tiden udvikler sig og hermed har massere af motivation. Virksomheden forbedres kun og det kan sagtens betale sig at investere i dine ansattes viden og tekniske snilde.

Teknologien er i fuld fart fremad og digitaliseringen er blevet en kæmpe grundlæggende del af alle virksomheder. Derfor er det vigtigt at dine ansatte får et ensartet kursus i de diverse tekniske værktøjer, som du kræver de kan. It-kurser til erhverv styrker dine medarbejders it kompetencer, det vil øge samarbejdet i virksomheden, både iblandt medarbejdere og det hele tekniske flow. Der bliver reduceret en del tidsforbrug med gode tekniske arbejdesformer, hvilket øger produktiviteten og løfter den samlede effektivitet. Det er en stor fordel, hvis alle dine ansatte har den samme god base, det øger kvaliteten væsentligt.

Er virksomhedens fremtid internationalisering?  

Dig og dine ansatte skal gerne vokse med virksomheden. I fremtiden har du måske ikke kun indlandske kunder og skal derfor have værktøjerne til at kommunikere med dine udenlandske kunder.

Det kan være en stor opgave at have med udenlandske kunder at gøre, da der kan være tale om en helt anden kultur og sprog. Måske du af denne grund bliver nød at at ansætte flere nye, er farne ansatte. Men hvorfor ikke udnytte de ressourcer du allerede har og give alle medarbejdere et af de mange gode sprogkurser til erhverv, som oftest findes i høj kvalitet.

Arbejd med et firma der har med erhvervskunder at gøre, så de ved hvilken kvalitet der søges i reaultatet. Der er sjældent tale om et hverdagssprog når det skal bruges i arbejdsmæssige situationer, hvilket kræver et godt, udbygget ordforråd, som kun bliver bedre og bedre ved øvelse. Vælg et målrettet, branchespecifikt sprogkursus, hvor man har mulighed for at medbringet eget fagspecifikt materiale, som vil indgå i undervisningen. Vælg derfor et skræddersyet forløb, som passer til, hvad dine kunder forventer af dig. 

Få det fulde ud af dine ansatte og hjælp dem og hermed din virksomhed til succes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*